Werken aan de geschiedenis van de stad
Header Almere Bestuurd
Fotoalbum - Bestuur in actie

Dankzij de Politieke Markt krijgt de burger een beter zicht op het bestuur in actie. Maar hoe ging dat toen er nog 'gewone' raadsvergaderingen waren? Een beeld van de mensen in de raad tijdens de vele bijeenkomsten in zowel de oude als de nieuwe raadszaal.

Portret van M.M.L. van der Woude (Madelon) J.W. van der Pijll (CPN) tijdens een vergadering, circa 1980 (Foto: Studio Friedländer) Han Lammers overlegt met secretaris Van der Vliet, 1981
Cees de Cloe en André Tierie tijdens een raadsvergadering (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Het dagelijks bestuur van de Adviesraad 1978 in vergadering: vlnr I.C.E. Visser-Thiry, P. de Jonge, Han Lammers, A.C. van der Vliet en Madelon van der Woude, oktober 1979. De Adviesraad 1980 in vergadering, augustus 1980. Vlnr o.a. J. van der Pijll, P. van der Vlis, A.C. Eijs, W.C. Eijgenstein-Bosch, J.W. Blok, M. Bregman-Kaaks, Ko Hartman en Dick Bos (Foto: André Verheul)
De Gemeenteraad 1990 in vergadering. Gezicht op de raadsleden, met linksvoor A. Trampe (PvdA) De Gemeenteraad 1990 in vergadering. B en W met vlnr Marja van Bijsterveldt, Wim Trieller, André Tierie, Cees de Cloe, A.C. van der Vliet, Dick Bos en Jan Wachtmeester (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) De Gemeenteraad 1990 in vergadering. B en W met vlnr Marja van Bijsterveldt, Wim Trieller, André Tierie, Cees de Cloe, Fons Schrijvers, Dick Bos en Jan Wachtmeester. (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius)
De Gemeenteraad 1990 in vergadering. Vlnr o.a. H.M. Visser-van de Weele, Anne Bliek, Ko Hartman, A.B. Mossad, A.M. Veltenaar, J. van der Haar en Bibi de Vries (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Burgemeester Pans zit alleen achter de bestuurstafel Besloten vergadering van B en W, 19 september 2000. Lies Spruit, Hans Ouwerkerk en Ig Caminada. (Foto: Prospero Communicatie - Bart Buijs)


reageer op deze pagina
Deze pagina is bijgewerkt op: 2015-11-03
Werken aan de geschiedenis van de stad