Werken aan de geschiedenis van de stad
Header Almere Bestuurd
Fotoalbum - Sport en spel

Een bestuurder is een sportief mens, of zou dat in ieder geval moeten zijn. Regelmatig moet hij of zij (letterlijk) komen opdraven om met veel beweging, beheersing en souplesse het politieke spel op een andere wijze te beoefenen. Voor de gemeente, voor de partij, voor het goede doel of gewoon omdat het leuk is. En als iemand onverhoopt de overkant niet haalt, is dat altijd aardig voor in de krant.

Cees van Bemmel aan het boogschieten Lijsttrekkers voor de gemeentelijke verkiezingen 1994 bij het zaalvoetballen. Staand Martin Wiegertjes, Luc Kroes, Arvid Gundersen, Peter de Booij, Cees van Bemmel. Zittend Marja van Bijsterveldt, Jan de Vletter, Willem Woudenberg en Rita van Ling. Met een welgemikt schot opent wethouder Dick Bos het gebouw van Gemeentewerken, 14 april 1982
Burgemeester De Cloe in actie tijdens een voetbalwedstrijd 'Almere Presents' in Aalborg Ralph Pans, Marja van Bijsterveldt en enkele teamleden bij Sterrenslag Burgemeester Pans loopt mee met de MS-loop
Wethouder Trieller loopt mee met de MS-loop (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Wethouders Trieller en Van Bijsterveldt openen het combiproject van basisschool Troubadour en wijkcentrum De Bazuin. (Foto: Ton Kastermans Fotografie) Wethouder Annelies Boode neemt in een rolstoel een hindernisbaan en opent daarmee het Bureau Zorg, april 1994 (Foto: Ton Kastermans Fotografie)
Wethouder Lies Spruit opent de de skatebaan in Almere Buiten, april 1996 Bob Fonhof in actie bij een zaalvoetbalwedstrijd Burgemeester De Cloe in de sloot bij de landing van de Dutch Viking (Foto: Foto Almere Press Studio Friedlšnder)


reageer op deze pagina
Deze pagina is bijgewerkt op: 2015-11-03
Werken aan de geschiedenis van de stad