Werken aan de geschiedenis van de stad
Header Almere Bestuurd
Fotoalbum - Rollenspel

Een bestuurder moet zich kunnen inleven. Regelmatig is hij of zij eventjes een ander persoon in een ander beroep. Brandweerman bijvoorbeeld, lama-begeleider of een schijnbaar willekeurige bezoeker van de bibliotheek. Je moet van alle markten thuis zijn, ook die van toneelspeler.

Bob Fonhof geeft als medewerker van het Rode Kruis instructie voor het reanimeren, mei 1985 Groepsportret van het college in oude kostuums. Vlnr Van Ling, Van Oogen, Van Bemmel, Pans, Bliek, Spruit, Woudenberg en Caminada (Foto: Hafo Studio-Reportagefotografie) Wethouder Rob Schaeffer leent het eerste boek per computer, 14 januari 1986 (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius)
Wethouder André Tierie opent de passantenvoorziening in Almere Haven, mei 1992 (Foto: Ton Kastermans Fotografie) Burgemeester Hans Ouwerkerk verkleed in Zuidamerikaanse poncho ter gelegenheid van de eerste paal van Tussen de Vaarten, 14 december 1999 (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Wethouder Anne Bliek met valhelm geflankeerd door twee politieagenten (Foto: Peter van der Meulen)
Wethouder Dick Bos als conducteur van een stoomtreintje, ter gelegenheid van de opening van nieuwe winkels in de Stationstraat, april 1992 Martin Wiegertjes en Cees van Bemmel bij de kapper in Muziekwijk, ter gelegenheid van een actie vanwege Wereld Aidsdag, november 1995 (Foto: Friedländer) Hans Ouwerkerk met brandweerhelm (Foto: Gert Schutte)
Burgemeester Han Lammers met brandweerhelm, ter gelegenheid van de opening van de brandweerkazerne. Wethouder Dick Bos (milieu) bij een compostvat. (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Burgemeester Ralph Pans aan het werk als stadswacht, 3 april 1997. (Foto: Ton Kastermans Fotografie)


reageer op deze pagina
Deze pagina is bijgewerkt op: 2015-11-03
Werken aan de geschiedenis van de stad