Werken aan de geschiedenis van de stad
Header Almere Bestuurd
Fotoalbum - Lint, ballon en taart

Prins Claus zei het ooit in een toespraak: de kerntaak van zijn functie was het knippen van linten. Soms lijkt dat ook het geval bij burgemeesters en wethouders. Een kleine greep uit de in Almere geknipte linten, losgelaten ballonnen, aangesneden taarten en andere openingshandelingen.

Wethouder A.W. Bijl aangevallen door wind, vlaggetjes en ballonnen bij de opening van een speelplaats in de Regenboogbuurt, maart 2000 (Foto: Prospero - Bart Buijs) Wethouder Tierie opent de openbare basisschool De Syncope (Foto: Ton Kastermans Fotografie) Pauline van Hoogenhuizen opent de publieksbalie, juli 2000 (Foto: Prospero Communicatie)
Rita van Ling knipt een lint (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Han Lammers verricht een openingshandeling. (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Han Lammers 'snijdt' een lint door.
Anne Bliek met ballonnen bij de heropening van de bibliotheek in Almere Stad, januari 1995 (Foto: Friedlšnder) Pauline van Hoogenhuizen overhandigt de 2000ste BAS-klant een taart (Foto: Prospero Communicatie) Rita van Ling, twee dames en een taart (Foto: Prospero Communicatie)
Wethouder Bos opent onder toeziend oog van Bob Fonhof samen met een bruid van Saskia Mode de luilakmarkt. (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Met een welgemikt schot opent burgemeester Pans de uitbreiding van het winkelcentrum in Almere Buiten, april 1994 (Foto: Ton Kastermans Fotografie) Burgemeester De Cloe staat met circusolifant Kenia te midden van een grote groep kinderen bij een kunstwerk bij de afronding van de Bloemenbuurt, 6 mei 1992. (Foto: Gert Schutte)


reageer op deze pagina
Deze pagina is bijgewerkt op: 2015-11-03
Werken aan de geschiedenis van de stad