Werken aan de geschiedenis van de stad
Header Almere Bestuurd
Fotoalbum - Feesten en partijen

Na hard werken is het goed te ontspannen. Soms zelfs lijkt werken heel erg veel op ontspannen. Bijvoorbeeld als je als bestuurder mag voldoen aan je representatieve verplichtingen met een beetje muziek maken bij vrolijke openingen, het eerste biertje tappen of handen schudden op recepties. Nog leuker is het als je zelf het middelpunt bent vanwege een jubileum.

Cees van Bemmel staat achter de bar en voorziet de gasten van een drankje Wethouder R.J. Schaeffer tapt het eerste biertje bij de opening van Black Box, de personeelsbar in het Stadhuis Leden van de Stichting Almeriaantje kijken toe hoe hun beschermheer André Tierie het eerste Almere-Biertje tapt, april 1991 (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius)
Ralph Pans (met koksmuts) en Sietske van Oogen in de keuken Burgemeester De Cloe, directeur Van Velzen van de Nationale Woningraad en RAI-directeur Bakker openen op muzikale wijze de Bouwrai 1990 (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Burgemeester Pans trommelt er lustig op los bij de opening van de Wereldwinkel
Partijgenoten organiseren een feestje voor Allard Veldhuis ter ere van zijn vijftigste verjaardag. Te zien zijn o.a. Cees Amsing, Erik Boshuijzen en Clara Wever (Foto: Ton Kastermans Fotografie) De champagnefles gaat open bij het verrassingsontbijt ter ere van het 40-jarig huwelijk van Ad van der Vliet en echtgenote Saar. (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Landdrost Han Lammers ziet Abraham. Ook aanwezig zijn Ad van der Vliet en P. van der Vlist. (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius)
Ralph Pans heft zijn vinger tijdens zijn afscheidsreceptie, april 1998 (Foto: Gert Schutte) Burgemeester De Cloe waagt een dansje tijdens de receptie vanwege 'Oase 10 jaar' (?) (Foto: Foto Almere Press Studio Friedländer) Plezier bij de installatie van Hans Ouwerkerk, juli 1998. Vlnr  Lies Spruit, Hans Ouwerkerk, Cees van Bemmel, Ig Caminada. (Foto: Gert Schutte)


reageer op deze pagina
Deze pagina is bijgewerkt op: 2015-11-03
Werken aan de geschiedenis van de stad