Werken aan de geschiedenis van de stad
Header Almere Bestuurd
Fotoalbum - Handen uit de mouwen

Besturen is veel meer dan vergaderen alleen. In een 'bouwstad' als Almere sta je regelmatig in de modder om te metselen, te graven of eerste palen te slaan. Maar ook minder voor de hand liggende werkzaamheden behoren soms tot het takenpakket.

André Tierie aan de riemen van de boot van Bob Fonhof tijdens de bloemenmarkt (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Cees van Bemmel in witte jas met bouwhelm in de cabine van een kraan (Foto: Studio van Roekel en Henstra) Burgemeester De Cloe slaat op de kop van jut en geeft daarmee het startsein voor de bouw van de Bloemenbuurt zuid, juni 1989 (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius)
Wethouder Marja van Bijsterveldt slaat de eerste paal van het jongerencentrum in Almere Stad, november 1992 (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Pauline van Hoogenhuizen slaat de eerste paal voor de bouw van de tweede fase Baken Park, februari 2000 (Foto: Prospero - Bart Buijs) Willem Woudenberg wast een auto in de wasstraat voor de actie 'Autowassen doe je niet op straat'
Wethouder Lies Spruit bij Radio Air Peace, december 1996 (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius) Minister Jorritsma start de archeologische opgraving langs het traject van de A27, november 1995 (Foto: Ton Kastermans Fotografie) Burgemeester Pans aan het roer tijdens de watersportdag 1994 (Foto: Fotopersbureau Jos Jongerius)
De eerste paal van de Oostvaardersbuurt in samenwerking met Moes en WNF, 15 december 1999. Vlnr de directeur van Moes, Ed Nijpels en Hans Ouwerkerk. (Foto: Foto Almere Press Studio Friedländer) Cees van Bemmel rijdt op een rode trekker tijdens een evenement in Almere Wethouder Anne Bliek opent het projectbureau Almere haven, oktober 1996


reageer op deze pagina
Deze pagina is bijgewerkt op: 2015-11-03
Werken aan de geschiedenis van de stad